Gradjevinske dizalice vrabac

Gradjevinske dizalice vrabacGradjevinske dizalice vrabac sa sajlom (popularno rečeno vrabac dizalice ili električno vitlo) su od nedavno postale deo naše standardne ponude. Po vrlo popularnim cenama možemo vam ponuditi program italijanskog proizvođača BETA. Ponuda se sastoji od širokog spektra modela građevinskih dizalica u raznim nosivostima, vrstom napajanja, dužinama sajli i brzinama podizanja tereta. Tako na primer, kod nas možete nabaviti modele nosivosti 200, 300, 500 ili 1000 kg sa različitim visinama podizanja

BETA Gradjevinske dizalice vrabac  proizvedene su tako da zadovolje najviše međunarodne standarde kvaliteta. Usvajanjem novih elektronskih tehnologija, zajedno sa primenom pouzdanih komponenata prilikom proizvodnje, Beta linija profesionalnih građevinskih dizalica predstavlja lidera u ovom segmentu građevinske opreme, sa akcentom na izuzetan kvalitet, povećanje bezbednosti na radu i performansi čak i u najtežim uslovima rada. U ponudi su gradjevinske dizalice vrabac širokog spektra nosivosti za vertikalni transport na gradilištu u opsegu od 200 kg do 1000 kg maksimalne nosivosti.

Svaka gradjevinska dizalica vrabac po serijskom broju poseduje sertifikat proizvođača po CE standard Evropske Unije. Konzolni nosači i postolja su toplo pocinkovana i poseduju Atest za nosivost Mašinskog Fakulteta u Beogradu.

 

BETA EM200
(klik na sliku za detalje)

Gradjevinske dizalice vrabac

Beta SAM/SAT 300
(klik na sliku za detalje)

Gradjevinska dizalica SAM/SAT 300

Beta SAM/SAT 500
(klik na sliku za detalje)

Gradjevinska dizalica SAM / SAT 500

BETA SAT1000
(klik na sliku za detalje)

Gradjevinska dizalica SAT 1000

Gradjevinske dizaliceUkoliko ste se već upoznali sa našim prodajnim programom građevinskih dizalica vrabac, možda bi Vam bile interesantni i ovi modeli “Europea” građevinskih dizalica sa postoljem koje popularno nazivamo “slonče” jer neodoljivo podsećaju na tu životinju. Ove dizalice smo uveli u prodajni program upravo zbog zahteva naših kupaca za modelima veće nosivosti koji se mogu montirati na “tesnom” prostoru.  Dakle, reč je o električnim dizalicama sa sajlom dužine 60 metara nosivosti 300 kg i 500kg (u zavisnosti od modela). Zbog ovako dugačkog užeta, dizalice su idealne za građevinske radove na višespratnicama, razne remonte, rad na silosima, itd.

Slonče – građevinske dizalice sa postoljem

Dizalice dolaze zajedno sa tronožnim postoljem koje se ankeriše u betonsku podlogu. Specifične su i zbog toga što je njihova okretna ruka spojena sa kućištem motora (vitlom za sajlu), te se čitava konstrukcija okreće zajedno u opsegu od 200 odnosno 360 stepeni u zavisnosti od modela. Dizalice su italijanske proizvodnje i pokrivene su originalnim atestom proizvođača.

HE 200 FAST
(klik na sliku za detalje)

Gradjevinska dizalica HE200

EUROPEA HE 325 GRUETTE
(klik na sliku za detalje)

Gradjevinska dizalica HE325

EUROPEA HE 525 GRUETTE
(klik na sliku za detalje)

Gradjevinska dizalica HE525